U suradnji sa EURES-om Norveške objavljujemo natječaj norveškog poslodavca Restaurant Sjöloftet za radno mjesto a la carte kuhara/kuharice.
Restaurant Sjöloftet osnovan je 1983 godine i u obiteljskom je vlasništvu sa jedinstvenom i slikovitom lokacijom na pristaništvu u luci Brevik, malom gradiću 160 km jugozapadno od Osla. Imaju internacionalnu kuhinju i nude a la carte meni s glavnim naglaskom na plodove mora, te meso uz tjesteninu te originalnu pizzu iz vlastite pekare. Također posjeduju četiri automobila za dostavu hrane i značajan su igrač u kateringu kako na privatnom tako i na korporativnom tržištu. Imaju i dobar sustav online narudžbi.
Sjöloftet se sastoji od restorana Sjöloftet sa terasom, lučkim plutajućim prostorom za posluživanje, prostorima za bankete i pubom. Sjöloftet posjeduje i marinu s uslužnim sadržajima, kioskom, sladoled barom i dvije hotelske sobe. Kuhinja koja uključuje Palux liniju, CTX i Rational++ rađene po mjeri je renovirana i proširena 2017 godine. Zapošljavaju 35 radnika a u sezoni i dvostruko.
Naziv radnog mjesta: A la cart kuhar/kuharica na neodređeno vrijeme
Broj traženih radnika: 2
Mjesto rada: Brevik, Norveška
Opis poslova:
- Kvalificiran, iskusan i strastven a la cart kuhar/kuharica
- Proizvodnja, priprema i posluživanje hrane sa a la carte jelovnika - kako za restoran tako i za ponijeti/dostavu
- Osiguravanje da sva poslužena hrana bude najviše kvalitete u smislu sastojaka, okusa i prezentacije
- Vođenje drugog pomoćnog osoblja u kuhinji (pizzajoli, vozači pizze)
- Doprinos održavanju dobrog HACCP sustava za kuhinju koji se odnosi na čišćenje, proizvodnju i sigurnost hrane
Uvjeti radnog mjesta:
- Kvalifikacija za kuhara/kuharicu
- Dobro poznavanje sastojaka i HACCP-a
- Minimalno 5 godina relevantnog iskustva u a la cart kuhinji
- Razumijevanje kuhinjskog gospodarstva
- Služenje engleskim (ili nekim od skandinavskih jezika) u govoru
- Interes za hranu
- Otvorena, uslužna i fleksibilna osoba
- Dobre suradničke vještine
- Sposobnost brzog, samostalnog, strukturiranog i sustavnog rada pod pritiskom
- Sposobnost davanja i primanja konstruktivnih poruka/smjernica
- Dobro zdravlje i fizička forma
Poslodavac nudi:
- Rad na neodređeno vrijeme
- Radno vrijeme 160 sati mjesečno (u ljetnoj sezoni 180 sati)
- Ugodno radno okruženje
- Stabilan i siguran posao
- Plaća od 21 € na sat uz napojnice
- Stan za osoblje u pješačkoj udaljenosti od posla sa niskim mjesečnim troškovima (260 EUR)
- Velika kuhinja obnovljena 2017 godine
- Početak rada po dogovoru
Prijava: CV i zamolbu poslati na email: kristian@sjoloftet.com uz naznaku „A la carte chef, Sjoloftet“
Informacije o uvjetima života i rada u Norveškoj- EURES portal.
Informacije o ograničenjima koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19 - Re-open EU