Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

EURES oglasi

A LA CART KUHAR/KUHARICA
Prijave do 01.08.2023
Posao KUHAR/KUHARICA
Lokacija Norveška

U suradnji sa EURES-om Norveške objavljujemo natječaj norveškog poslodavca Restaurant Sjöloftet za radno mjesto a la carte kuhara/kuharice.

Restaurant Sjöloftet osnovan je 1983 godine i u obiteljskom je vlasništvu sa jedinstvenom i slikovitom lokacijom na pristaništvu u luci Brevik, malom gradiću 160 km jugozapadno od Osla. Imaju internacionalnu kuhinju i nude a la carte meni s glavnim naglaskom na plodove mora, te meso uz tjesteninu te originalnu pizzu iz vlastite pekare. Također posjeduju četiri automobila za dostavu hrane i značajan su igrač u kateringu kako na privatnom tako i na korporativnom tržištu. Imaju i dobar sustav online narudžbi.

Sjöloftet se sastoji od restorana Sjöloftet sa terasom, lučkim plutajućim prostorom za posluživanje, prostorima za bankete i pubom. Sjöloftet posjeduje i marinu s uslužnim sadržajima, kioskom, sladoled barom i dvije hotelske sobe. Kuhinja koja uključuje Palux liniju,  CTX i Rational++ rađene po mjeri je renovirana i proširena 2017 godine. Zapošljavaju 35 radnika a u sezoni i dvostruko.

Naziv radnog mjesta: A la cart kuhar/kuharica na neodređeno vrijeme

Broj traženih radnika: 2

Mjesto rada: Brevik, Norveška

Opis poslova:

  • Kvalificiran, iskusan i strastven a la cart kuhar/kuharica
  • Proizvodnja, priprema i posluživanje hrane sa a la carte jelovnika - kako za restoran tako i za ponijeti/dostavu
  • Osiguravanje da sva poslužena hrana bude najviše kvalitete u smislu sastojaka, okusa i prezentacije
  • Vođenje drugog pomoćnog osoblja u kuhinji (pizzajoli, vozači pizze)
  • Doprinos održavanju dobrog HACCP sustava za kuhinju koji se odnosi na čišćenje, proizvodnju i sigurnost hrane

Uvjeti radnog mjesta:

  • Kvalifikacija za kuhara/kuharicu
  • Dobro poznavanje sastojaka i HACCP-a
  • Minimalno 5 godina relevantnog iskustva u a la cart kuhinji
  • Razumijevanje kuhinjskog gospodarstva
  • Služenje engleskim (ili nekim od skandinavskih jezika) u govoru
  • Interes za hranu
  • Otvorena, uslužna i fleksibilna osoba
  • Dobre suradničke vještine
  • Sposobnost brzog, samostalnog, strukturiranog i sustavnog rada pod pritiskom
  • Sposobnost davanja i primanja konstruktivnih poruka/smjernica
  • Dobro zdravlje i fizička forma

Poslodavac nudi:

  • Rad na neodređeno vrijeme
  • Radno vrijeme 160 sati mjesečno (u ljetnoj sezoni 180 sati)
  • Ugodno radno okruženje
  • Stabilan i siguran posao
  • Plaća od 21 € na sat uz napojnice
  • Stan za osoblje u pješačkoj udaljenosti od posla sa niskim mjesečnim troškovima (260 EUR)
  • Velika kuhinja obnovljena 2017 godine
  • Početak rada po dogovoru

Prijava: CV i zamolbu poslati na email: kristian@sjoloftet.com uz naznaku „A la carte chef, Sjoloftet“

Informacije o uvjetima života i rada u Norveškoj- EURES portal.

Informacije o ograničenjima koja su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19 - Re-open EU