U suradnji s EURES-om Austrije i austrijskom službom zapošljavanja iz pokrajine Salzburg (AMS Salzburg) objavljujemo natječaje za rad u zimskoj turističkoj sezoni 2022./23. u regiji Salzburg, Austrija.
Sezona počinje u prosincu 2022., a završava u travnju 2023. godine.
Otvorene pozicije za rad u restoranima i hotelima:
- kuhar/kuharica (Cook, Chef, Sous Chef, Pâtissier, Commi de cuisine,..)
- konobar/konobarica (Chef de rang, Commis de rang,..)
- sobar/sobarica.
Razgovori s kandidatima održati će se na danu poslova "Winter season in Austria" 24.10.2022. u Hotelu Osijek u Osijeku (09-15h)
Prijava: zainteresirani za sudjelovanje na danu poslova "Winter season in Austria" svoj životopis (europass) na njemačkom/engleskom jeziku trebaju poslati do 21.10.2022. na e-adresu: EURES-Osijek@hzz.hr
Radno mjesto: KUHAR/KUHARICA (Cook, Chef, Sous Chef, Pâtissier, Commi de cuisine,..)
Broj otvorenih pozicija: 500
Mjesto rada: pokrajina Salzburg, Austrija.
Uvjeti:
- odgovarajuća kvalifikacija (završena ugostiteljska škola ili osposobljavanje za navedeno zanimanje)
- poznavanje njemačkog jezika (razina A1) ili poznavanje engleskog jezika (razina A2-B2)
- radno iskustvo nije važno.
Poslodavac nudi:
- sezonski ugovor o radu na puno radno vrijeme
- besplatan smještaj
- mjesečnu bruto plaću u ovisnosti o poziciji od 2.700 do 3.000 EUR (min 2.280 EUR).
Opis posla/zadaci (iz izvornog oglasa):
Priprema hranu po želji gosta. Priprema hranu prije dolaska gostiju. Prilagođava namirnice kako bi se prilagodili gostima s alergijama ili specifičnim prehrambenim problemima. Rukovodi ostalim zaposlenicima u kuhinji.