U suradnji s EURES-om Austrije i austrijskom službom zapošljavanja iz pokrajine Tirol (AMS Tyrol), objavljujemo natječaje za rad u zimskoj turističkoj sezoni 2022./23. u Tirolu, Austrija.
Sezona počinje u prosincu 2022., a završava u travnju 2023. godine.
Otvorene pozicije za rad u restoranima i hotelima:
- kuhar/kuharica (Chef de Partie, Sous-chef, Young chef, Breakfast Cook, Commis de Cuisine, Kitchenhelp)
- konobar/konobarica (Waiter/Waitress, Chef de rang, Commis de rang, Bartender,..)
- sobar/sobarica
- recepcionar/recepcionarka.
Razgovori s kandidatima održati će se na danu poslova "Winter season in Austria" 24.10.2022. u Hotelu Osijek u Osijeku (09-15h)
Prijava: zainteresirani za sudjelovanje na danu poslova "Winter season in Austria" svoj životopis (europass) na njemačkom/engleskom jeziku trebaju poslati do 21.10.2022. na e-adresu: EURES-Osijek@hzz.hr
Radno mjesto: KUHAR/KUHARICA (Chef de Partie, Sous-chef, Young chef, Breakfast Cook, Commis de Cuisine, Kitchenhelp)
Broj otvorenih pozicija: 100.
Mjesto rada: pokrajina Tirol, Austrija.
Uvjeti:
- odgovarajuća kvalifikacija (završena ugostiteljska škola ili osposobljavanje za navedeno zanimanje)
- radno iskustvo od min 6 mjeseci godine na odgovarajućim poslovima
- osnovno poznavanje njemačkog jezika (razina A2) ili poznavanje engleskog jezika (razina B1)
- organiziran, brz i točan stil rada
- poznavanje higijenskih propisa/čistoće
- motivacija za rad u kuhinjskom timu
- dobar ukus i kreativnost
- susretljivost.
Poslodavac nudi:
- sezonski ugovor o radu na puno radno vrijeme (5-6 dana u tjednu)
- besplatan smještaj i obroke, te dr. pogodnosti (free wi-fi, spa, gym, ski day tickets,..)
- mjesečnu bruto plaću u iznosu od min 1.688 EUR (osobe bez odgovarajuće kvalifikacije)
- mnogi poslodavci nude mjesečnu bruto plaću u iznosu od 2.500 do 3.000 EUR (radno vrijeme na bazi 48h) .
Opis posla/zadaci (iz izvornog oglasa):
Restorani/hoteli su specijalizirani za različita područja i bila bi prednost ako kandidat odgovara nekom od njih:
-Poznavanje kuhanja visoke austrijske, talijanske ili francuske kuhinje
-Poznavanje kuhanja internacionalnih specijaliteta
-Rukovanje peći na drva (pizza)
-Hladna jela
-Slatki deserti
Kuhinja je moderna i potpuno opremljena, tim je uslužan i podržava jedni druge, a radna atmosfera je pozitivna, prijateljska i predana.
No, zna biti jako stresno, stoga su dobri živci, točnost i profesionalnost preduvjeti za rad u visokoj kuhinji.