Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

DIGIT’ALLJOBS MOVING EUROPE

12. svibnja 2021.

 digitalljobs

EURES Hrvatska suorganizator je pan-europskog online sajma poslova DIGIT’ALLJOBS MOVING EUROPE usmjerenog na ICT/digitalni sektor. Ideja sajma je spojiti poslodavce u potrazi za stručnjacima i tražitelje posla zainteresirane za nove izazove u vlastitoj zemlji ili u nekoj od ostalih zemalja članica.

Događaj će se održati 20. svibnja 2021. godine na platformi European online job days od 10:00 do 16:00 sati. Dio vremena bit će posvećen zanimljivom programu koji uključuje prezentacije, radionice, svjedočanstva i razgovore osoba koje dolaze iz digitalnog sektora, stručnjaka iz područja tržišta rada i mobilnosti, poslodavaca, donositelja odluka i uspješnih profesionalaca. Teme programa će, između ostalog,  biti posvećene digitalnim vještinama i budućnosti rada, traženju kandidata i održavanju radnog odnosa izvan granice države rada, povezanim pravima i obvezama te programima koji podržavaju mobilnost.

Tražitelji posla mogu se registrirati za sudjelovanje, a nakon postavljanja životopisa na platformu mogu se prijaviti na otvorena radna mjesta i dogovoriti online intervju s poslodavcima. Na sam dan sajma i poslodavci i EURES savjetnici bit će dostupni na chatu kako bi zainteresiranim kandidatima pružili dodatne informacije.