Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

European Online Jobday: ICT & Technology sector Austria is calling together with Croatia, Italy, Slovakia and Slovenia

31. svibnja 2022.

 instagram-en_1080x1080

Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom ICT&Technology sector Austria is calling together with Croatia, Italy, Slovakia and Slovenia održat će se 7. srpnja 2022. od 11:00 do 15:00 sati.

Događaj je usmjeren na ICT i tehnološki sektor te je namijenjen građanima Europske unije, EGP-a i Švicarske. U organizaciji Austrije, Hrvatske, Italije, Slovačke i Slovenije, predstavit će se radna mjesta u ICT i tehnološkom sektoru navedenih država, informacije o uvjetima života i rada te inicijative Europske komisije koje podupiru mobilnost.

Tražitelji posla moći će stupiti u kontakt s poslodavcima koji nude slobodna radna mjesta u ICT sektoru, dogovoriti razgovore za posao, sudjelovati u videopozivima ili chatu.

Hrvatski poslodavci u ICT sektoru koji svoje potrebe za radnicima ne mogu zadovoljiti na nacionalnom tržištu rada, imat će priliku stupiti u kontakt sa zainteresiranim tražiteljima posla iz Europe.

Događaju se može pristupiti s bilo koje lokacije sa stabilnom vezom, na platformi European job days, a više informacija o događaju može se pronaći na  linku .