Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Sajam poslova u zimskoj sezoni – AUSTRIA IS CALLING!

8. studenoga 2022.

 Austria is calling

Europski online dan poslova (EOJD) pod nazivom Austria is Calling! održat će se 9. i 10. studenoga 2022. od 11 do 15 sati. Događaj organizira Austrija u suradnji s Grčkom, Hrvatskom, Italijom, Mađarskom, Portugalom i Rumunjskom. Namijenjen je građanima Europske unije, EGP-a i Švicarske koji su zainteresirani za zapošljavanje u sektoru turizma i ugostiteljstva u Austriji. Oni će, iz udobnosti vlastitog doma ili s druge lokacije sa stabilnom Internet vezom, bez potrebe za putovanjem i bez dodatnog troška, moći stupiti u kontakt s austrijskim poslodavcima koji su u potrebi za radnicima za nadolazeću zimsku sezonu.

Traže se kuhari, konobari, recepcionari, kuhinjski radnici, uslužno osoblje, instruktori skijanja, radnici na žičari, prodavači i ostali turistički radnici. Osiguran besplatni smještaj, prehrana i razne druge pogodnosti austrijskih poslodavaca, uz mogućnost dobre zarade mnogima će olakšati odluku za odlazak na sezonu.

Tražitelji posla iz cijele Europe će dobiti informacije o ponudi slobodnih radnih mjesta, uvjetima života i rada u Austriji te inicijativama Europske komisije koje podupiru mobilnost. Hrvatski EURES savjetnici predstavit će višegodišnju suradnju Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i austrijske službe zapošljavanja (AMS) kao i priče radnika iz Hrvatske koji imaju iskustvo sezonskog rada u Austriji.

Svi zainteresirani mogu pristupiti događaju putem platforme European Job Days.