Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Seize the Summer with EURES 2024 – sajam poslova

18. siječnja 2024.

 Seize the Summer 2024

I ove godine održati će se, sada već tradicionalni, 7. po redu Europski online dan poslova pod nazivom „Seize the Summer with EURES 2024“.

Događaj će se održati 21. i 22. veljače 2024. putem platforme Europskih dana poslova, s naglaskom na popunjavanje radnih mjesta u turizmu, zabavi, ugostiteljstvu ili catering industriji za poslodavce iz 12 europskih zemalja (Austrije, Belgije, Hrvatske, Francuske, Grčke, Irske, Italije, Malte, Portugala, Slovenije, Španjolske i Nizozemske).

Tražiteljima posla iz Hrvatske kao i ostatka Europe pruža se mogućnost da putem interneta, bez potrebe za putovanjem, pretražuju radna mjesta hrvatskih i europskih poslodavaca za nadolazeću ljetnu sezonu 2024. (ali i stalne poslove) te se prijave za online razgovore za posao. Također će se pružati i informacije o uvjetima života i rada u državama odredišta te inicijative Europske komisije koje podupiru mobilnost poput EURES Targeted Mobility Scheme (TMS).

Hrvatskim poslodavcima nudi se mogućnost promocije i kontakta sa zainteresiranim kandidatima različitih profila iz cijele Europe, poput turističkih i hotelskih animatora, konobara, spasioca, barmena, kuhara, hotelskih recepcionara, fotografa, turističkih vodiča i mnogih drugih.

Ovo je također odlična prilika za pronalazak kandidata s različitim jezičnim vještinama za rad u turističkoj sezoni 2024.

EURES Hrvatska, kao jedan od suorganizatora, ovim događajem podupire hrvatske poslodavce iz sektora turizma koji imaju specifične potrebe za radnicima, a koje ne mogu zadovoljiti na nacionalnom tržištu rada. Pomoć i tehnička podrška osigurani su poslodavcima koji žele sudjelovati prije, tijekom i poslije događaja, a sudjelovanje je bez dodatnog troška.

Informacije o događaju možete pratiti ovdje. Za sve dodatne informacije obratite se na EURES_hr@hzz.hr.